نویسنده = حمیدرضا مرحوم قیصری
تعداد مقالات: 6
1. بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 تیر 1399

10.30495/jfh.2020.578849.1200

سعید حسین زاده؛ محمود فروزان تبار؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش


2. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 45-61

10.30495/jfh.2020.671113

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


5. ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 1-19

10.30495/jfh.2019.545852

سعید سخاوتی زاده؛ محمود امین لاری؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد تقی گلمکانی


6. بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی

دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 1-14

حجت‌اله گلکاری؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ محمد رئیسی