نویسنده = پرستو پورعاشوری
تعداد مقالات: 2
1. تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال

دوره 7، 4 (28) زمستان، زمستان 1396، صفحه 15-30

الهام محمدی نژاد؛ علیرضا عالیشاهی؛ پرستو پورعاشوری؛ حجت میرصادقی


2. اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395، صفحه 31-42

بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلی‌نژاد