نویسنده = عباسعلی ساری
تعداد مقالات: 2
1. بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 77-93

مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی


2. مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 1-8

نسرین چوبکار؛ افشین آ خوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ امیر محمد امامی راد؛ منصوره قائنی؛ لاله رومیانی