نویسنده = سید ابراهیم حسینی
تعداد مقالات: 3
1. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 67-76

سید ابراهیم حسینی؛ شاهرخ شعبانی؛ فاطمه دلفان آذری


2. بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی

دوره 3، 2 (10) تابستان، تابستان 1392، صفحه 9-17

شیرین حاجی باقر نائینی؛ سید ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی؛ علیرضا پژند


3. تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 11-23

سیدپژمان حسینی‌شکرابی؛ سیدابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی؛ ابولقاسم کمالی؛ تورج ولی‌نسب