نویسنده = محمد هادی اسکندری
تعداد مقالات: 7
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 45-61

10.30495/jfh.2020.671113

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


2. گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 67-75

مهدی هاشم پور صادقیان؛ نسرین کاظمی پور؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد هادی اسکندری


3. کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی

دوره 8، 3 (31) پاییز، پاییز 1397، صفحه 23-35

محمد هادی اسکندری؛ سعیده هاشمی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ شهرام شکرفروش


4. مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس

دوره 5، 2 (18) تابستان، تابستان 1394، صفحه 41-52

مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری


5. تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین

دوره 4، 3 (15) پاییز، پاییز 1393، صفحه 51-62

محمد هادی اسکندری؛ هاشم منتصری؛ غلامرضا مصباحی؛ علیرضا طاهری یگانه؛ ، مهرداد نیاکوثری؛ سمیه کرمی


6. معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر

دوره 3، 4 (12) زمستان، زمستان 1392، صفحه 9-21

حسین صداقت؛ محمدهادی اسکندری؛ مرضیه موسوی‌نسب؛ سیدشهرام شکرفروش؛ محمدامین حنیف‌پور


7. بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

دوره 2، 2 (6) تابستان، تابستان 1391، صفحه 51-60

حجت اله گلکاری؛ محمدهادی اسکندری؛ سارا پاک فطرت؛ ،حنان لشکری