نویسنده = لاله رومیانی
تعداد مقالات: 3
1. اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1397، صفحه 13-26

نگین کیانی هفت لنگ؛ لاله رومیانی؛ مهرنوش تدینی


3. مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 1-8

نسرین چوبکار؛ افشین آ خوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ امیر محمد امامی راد؛ منصوره قائنی؛ لاله رومیانی