نویسنده = محمد ولایت زاده
تعداد مقالات: 10
2. مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 61-76

ابوالفضل عسکری ساری؛ سمیرا حسینی‌نژاد؛ مژده چله‌مال دزفول‌نژاد؛ محمد ولایت زاده


3. بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 43-57

الهام شهری؛ نعمت اله خراسانی؛ غلامرضا نوری؛ فردوس کرد مصطفی پور؛ محمد ولایت زاده


4. ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 21-33

آزیتا کوشافر؛ محمد ولایت زاده


5. مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1395، صفحه 63-71

ابوالفضل عسکری ساری؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ احسان ستایش فر؛ محمد ولایت زاده


6. تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 91-101

مهران جواهری بابلی؛ محمد ولایت‌زاده؛ مهدی جاگیر؛ اکبر پاشایی


7. ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی

دوره 4، 4 (16) زمستان، زمستان 1393، صفحه 19-30

شیما جنت مکان؛ مهران جواهری بابلی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده