نویسنده = مریم عباس والی
تعداد مقالات: 7
1. بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز

دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 49-59

مریم عباس والی؛ حامد طالب نجف‌آبادی؛ عزیزالله فلاح مهرجردی


2. مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس

دوره 5، 2 (18) تابستان، تابستان 1394، صفحه 41-52

مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری


3. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 3، 2 (10) تابستان، تابستان 1392، صفحه 1-8

حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی؛ الناز محمدی؛ احمدرضا صفیان؛ میلاد عادل


4. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 45-64

سید شهرام شکرفروش؛ سید محمد مهدی کیایی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی


5. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی

دوره 2، 4 (8) زمستان، زمستان 1391، صفحه 15-32

سید شهرام شکرفروش؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ گیتی کریم؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی


6. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی

دوره 2، 3 (7) پاییز، پاییز 1391، صفحه 1-14

سید شهرام شکرفروش؛ نوردهر رکنی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ مریم عباس والی


7. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن

دوره 2، 2 (6) تابستان، تابستان 1391، صفحه 1-30

سید شهرام شکرفروش؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی