نویسنده = سید شهرام شکرفروش
تعداد مقالات: 14
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیا کلی در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1398

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


2. بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 تیر 1399

10.30495/jfh.2020.578849.1200

سعید حسین زاده؛ محمود فروزان تبار؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش


5. ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 1-19

10.30495/jfh.2019.545852

سعید سخاوتی زاده؛ محمود امین لاری؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد تقی گلمکانی


6. گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 67-75

مهدی هاشم پور صادقیان؛ نسرین کاظمی پور؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد هادی اسکندری


7. کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی

دوره 8، 3 (31) پاییز، پاییز 1397، صفحه 23-35

محمد هادی اسکندری؛ سعیده هاشمی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ شهرام شکرفروش


9. ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab)

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 13-21

عنایت بریزی؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده


10. بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1395، صفحه 25-32

مجید مجلسی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید نظیفی سعید نظیفی؛ جواد ساجدیان‌فرد


12. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی

دوره 2، 4 (8) زمستان، زمستان 1391، صفحه 15-32

سید شهرام شکرفروش؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ گیتی کریم؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی


13. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی

دوره 2، 3 (7) پاییز، پاییز 1391، صفحه 1-14

سید شهرام شکرفروش؛ نوردهر رکنی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ مریم عباس والی


14. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن

دوره 2، 2 (6) تابستان، تابستان 1391، صفحه 1-30

سید شهرام شکرفروش؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی